8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kadın ve Sanat Sergisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı kadın öğretim elemanları, kadın yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin eserlerinden oluşan Kadın ve Sanat Sergisi düzenlenmiştir.

8-mar-2022-sergi-toplu-foto.jpg (264 KB)

Sergi İstanbul Valisi Sayın Ali YERLİKAYA'nın eşi Hatice Nur YERLİKAYA Hanımefendi, Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi KENAN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Müge YÜKSEL, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Erol SÜZÜK, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa USLU, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tayfun AKKAYA, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımlarıyla açılmıştır.

Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı, Atatürk Sanat Galerisi Sergi Salonunda yer alan sergide Berrin AÇIKDENİZ, Müjde AYAN, Vesile AYKAÇ, İlknur BOZDEMİR, Çiğdem ÇİFÇİ, Fatma Evren DAŞDAĞ, Neşegül EKİNCİ, Aslı EKİNCİ, Mutlu ERBAY, Fethiye ERBAY, Nuray ERGİNDİR, Sibel GÜN, Yıldız Yılmaz KAÇAR, İnci KANARYA, Hatice KETEN, Z. Aslıhan KUŞOĞLU ÖZTÜRK, Nilüfer ÖZAKÇAOĞLU, Tuğba ÖZTOPÇU, Zeynep ÖZTÜRK, Hande SAVAŞ, Elçin ŞENER, Felek TAŞ, Gökçepınar TUNABOYLU, Şehnaz YALÇIN, Meral ZENGİN'in eserleri yer almaktadır.

Sergi 15 Mart 2022 tarihine kadar izlenebilecektir.