R16 Temel Tasarım Atölyesi Sergisi

Temel Tasarım dersi, sanat eğitimi verilen kurumlarda öğrencilere yaratıcı düşünme yetisi, estetik anlayış, problem çözme ve özgün kompozisyonlar oluşturma becerileri kazandıran önemli bir konumda yer alır. Öğrencilerin tasarım elemanları ve ilkelerini kullanarak özgün ve yenilikçi bir sanatsal ifade dili inşa etmeleri noktasında Temel Tasarım dersi büyük rol oynar.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına adanan “R16 Temel Tasarım Atölyesi Sergisi”, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin ders kapsamında ürettiği çalışmalardan oluşmakta ve sanatseverlere geniş bir perspektif sunmaktadır.

Sergimiz 25 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Resim -İş Öğretmenliği Bölümü’nde izlenebilir.

Temel Tasarım Davetiye ön.jpg (88 KB)

Temel Tasarım Davetiye.jpg (54 KB)